Diopet Diolentus Lugnande Till Hund 150gr (utgått)

0.00kr

Slut i lager

EAN: 7394259306093 Artikelnr: 306309 Kategori:

Beskrivning

DioLentus är ett tillskottsfoder för hund som tillför balanserande ämnen som behövs för att neutralisera hormoner som frigörs vid till exempel stress, rädsla och upphetsning. Ämnena kan bidra till mental balans så att hunden bättre kan utvärdera och hantera obehagliga, upphetsande eller ovana situationer med ett större lugn och fokus.

DioLentus är lämpligt till hundar som har svårt att hålla sig lugna vid exempelvis höga och plötsliga ljud/skott, arbete, rastning eller i ovana sociala situationer. Ges förebyggande inför förväntad reaktion eller under en period i samband med behandlande träning. Det ger mycket god effekt för hundens förmåga att koppla av. Det ger ingen negativ påverkan på allmäntillståndet utan bidrar endast till att hjälpa hunden att med naturlig metabolism balansera rädsla och blockering.

DioLentus innehåller magnesium och tryptofan. Magnesium har en positiv inverkan på pulsreglering och temperament. Aminosyran tryptofan är bidragande till kroppens bildande av serotonin och melatonin, som fungerar som kroppens stressbalanserare respektive insomningshormon.

Läs mer i Diopet Diolentus produktblad

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Förpackning

Varumärke

Diopet

Diopet är svensktillverkade tillskott för hund och katt som kan förebygga eller hjälpa vid vanliga behov. Det centrala i deras sortiment är naturlighet och renhet. De använder så rena och oförvanskade råvaror som det går och ser till att använda så lite utfyllnad som möjligt i produkterna. Läs mer om Diopet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.