Statera Horsecare Laxolja Skin N´ Coat 1000ml

191.00kr

Slut i lager

EAN: 5710303003565 Artikelnr: 90354 Kategori:
statera horsecare logo

Beskrivning

Statera Skin ‘n’ Coat Laxolja är fiskolja till din hund av mycket hög kvalitet.

Denna laxolja är en mycket frisk och välsmakande olja, med en minimalisk lukt. Oljan återvinns genom försiktig kallpressning av rester efter produktion av laxfiléer, på så sätt används restprodukter istället för att slängas bort och matspill minskar. Med denna försiktiga behandling bevaras vitaminer och fettsyror så du kan därför vara säker på att du har en olja av hög kvalitet till din hund.

Laxoljan är speciellt lämpad till djur med pälsproblem, såsom torr päls eller klåda orsakad av torr hud. Statera Skin ‘n’ Coat Laxolja består bara av naturliga ingredienser och är producerat av 100% friska råvaror som har ett högt innehåll av alla de hälsosamma och nödvändiga omega-3 fettsyror. Som många vet är det bra för ditt husdjur att få omega-fettsyror genom sin kost.

Den smarta flaskan är designad med en praktisk doseringspump som hjälper laxoljan att bevaras och användas på bästa möjliga sätt, så att hållbarheten förblir optimal. Det gör det också lätt för dig att dosera oljan och du undviker att få den på fingrarna.

Viktiga fördelar

Motverkar klåda och torr hud
Har en positiv effekt på sårläkning
Bidrar till en hälsosam och blank päls
Hjälper till att öka metabolism, aptit och energi nivåer
Positiv effekt på leder, cirkulation och njurfunktion
Hjälper till att stärka immunförsvaret och fortplantning

Oljan ska blandas med den dagliga foderrutinen i foderskålen och inte blandas med vatten.
Flaskan bevaras i kylskåp och bortom direkt solljus.

Läs mer hos Statera

Ytterligare information

Vikt 1.3 kg
Förpackning

Varumärke

Statera Horsecare

STATERA betyder balans-och alla hästar presterar och trivs bäst om de är i fysisk och psykisk balans. Vi ställer höga krav på våra hästar oavsett om det är tävlingshästen som måste prestera optimalt eller om det är hobbyhästen som behöver vara i balans och trivas. STATERA ser det som sin främsta uppgift att utveckla produkter som hjälper hästar att upprätthålla ett gott hälsotillstånd med fokus på optimal balans och välbefinnande. STATERAs produkter utvecklas av ett team av specialister som alla har en kompromisslös inställning till kvalitet. Produkterna utvecklas utifrån kriterierna: effekt och användbarhet. Det innebär bland annat att alla produkter testas grundligt innan de lanseras. STATERAs produkter produceras och förpackas under kontrollerade förhållande. Produktionen är certifierad enligt ISO22000, GMP +, FSA och bio-certifiering och uppfyller kraven inom foder-och livsmedelsindustrin. Certifieringarna bidrar till att säkerställa att processerna är kontrollerade och minimerar risken för fel.
statera horsecare logo

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.