Om oss

Rödets Gård har Orust största utbud av djurtillbehör och foder till alla olika sorters djur och ägare, på vår gård i Stillingsön finner du vår butik där vi mer än gärna hjälper dig att hitta rätt produkt för dig och ditt djur.

Om du inte har möjlighet att besöka oss eller är nyfiken på vad vi säljer går det självklart bra att utforska våra produkter här på hemsidan, och du kan betala i webbutiken och få dina varor skickade till dig eller hämta i vår butik om du har vägarna förbi.

Här finns även vårt lilla men mycket populära hundpensionat och hunddagis där vi hushåller omkring 10 stycken hundar dagligen.

Rödets Gård är en liten familjegård där djur alltid varit i fokus sedan dag ett.

Innan butiken och hundpensionatet öppnades födde vi upp Dobermann, Schipperke och Border Collie, samt tränat och tävlat i bland annat Bruks, Lydnad och Vallning.

Vi ser fram emot att träffa er, vänliga hälsningar Mia och Hasse Richardsson.


Vår vision

Här på Rödets Gård har vi en tydlig vision om vad vi vill erbjuda våra kunder.

Kvalitet

Hos oss kommer du bara hitta produkter som vi själva skulle kunna tänka oss använda. Vi kräver alltså att våra produkter skall ha hög kvalité och tack vare vårt täta samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda de bästa produkterna till lägst pris.

Service

Att vara en kund hos oss ska inte kännas som att vara en i mängden. Vi vill alltid att du som kund ska känna att du får en personlig service av oss och besöker du vår butik så hjälper vi dig mer än gärna att komma fram till vilken produkt som passar dig eller ditt djur bäst.

Tillgänglighet

Vi strävar efter att våra produkter alltid skall finnas i lager. Om du har speciella önskemål som t.ex leverans eller köp av större kvantitet kan vi alltid komma fram till en lösning tillsammans.

Genom vår webbutik kan du även handla av oss online och få din produkter levererade vart som helst i Sverige eller så kan du hämta själv i vår butik på Stillingsön, Orust.


Vi på gården

Mia Richardsson

Mia är frun i huset och ägare av företaget. Hos Mia får du alltid sanningens ord samt lång erfarenhet inom djurens beteenden och krav.

Hasse Richardsson

Hasse är mannen i huset, men som alla vet är det alltid frun som har sista ordet. Hos Hasse får du alltid hjälp att hitta rätt bland våra tusentals produkter.

Carina Richardsson

Carina är äldsta dottern i familjen. Jobbar heltid på annat företag men har ett sjätte sinne och kommer dagligen springandes när Mia startar kaffebryggaren.

Sara Richardsson

Sara är yngsta dottern i familjen. Jobbar på annan ort men syns till då och då i butiken och hundpensionatet.

Pelle Richardsson

Pelle är sonen i familjen Richardsson. Jobbar på annan ort men ibland hittas han på gården.

Mikael Carlsson

Mikael är killen som får allt tekniskt att rulla. När något strular kommer han flygandes som stålmannen och gör allt i sin makt för att åtgärda problemet.

Tassa

Tassa tillhör familjen Richardsson och är en Border Collie som har på tok för mycket energi och älskar att få säga hej till nya människor. Hon har även stor hobby att bada i vattenfyllda blomkrukor och lerpölar.

Whiny

Whiny tillhör familjen Richardsson och är dotter till Tassa. Favoritsysslan är att irritera Max med sin närhet, men älskar också att gosa med våra kunder och fjäska efter godis.

Max

Max tillhör Mikael och är en Kintamani (Bali Dog). Säga hej till kunder och utforska nya platser är Max favoritsyssla när han lyckas bli fri från Whiny.