Statera Horsecare Stay Calm Paste 60gr

95.00kr

4 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5710303003442 Artikelnr: 90344 Kategori:
statera horsecare logo

Beskrivning

Stay Calm Paste är en unik pasta som kontrollerar stress och nervositet hos hästar, vilket förbättrar deras koncentrationsförmåga utan att påverka energinivåerna. Stay Calm Paste är en kombination av tryptofan, magnesium, B-vitaminer och lugnande örter precis som Stay Calm pulvret. Det unika med Stay Calm Paste är den snabba effekten. Produkten fungerar inom 1-2 timmar och är därför den perfekta lösningen för att stabilisera och lugna hästen i en stressig situation, och den är dopingfri.

Läs mer hos Statera

Varumärke

Statera Horsecare

STATERA betyder balans-och alla hästar presterar och trivs bäst om de är i fysisk och psykisk balans. Vi ställer höga krav på våra hästar oavsett om det är tävlingshästen som måste prestera optimalt eller om det är hobbyhästen som behöver vara i balans och trivas.

STATERA ser det som sin främsta uppgift att utveckla produkter som hjälper hästar att upprätthålla ett gott hälsotillstånd med fokus på optimal balans och välbefinnande. STATERAs produkter utvecklas av ett team av specialister som alla har en kompromisslös inställning till kvalitet. Produkterna utvecklas utifrån kriterierna: effekt och användbarhet. Det innebär bland annat att alla produkter testas grundligt innan de lanseras.

STATERAs produkter produceras och förpackas under kontrollerade förhållande. Produktionen är certifierad enligt ISO22000, GMP +, FSA och bio-certifiering och uppfyller kraven inom foder-och livsmedelsindustrin. Certifieringarna bidrar till att säkerställa att processerna är kontrollerade och minimerar risken för fel.

statera horsecare logo

Mer information

Vikt 0.2 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.