Emin Axxelerate 60ml

89.00kr

1 i lager

EAN: 7394259225219 Artikelnr: 242422521 Kategori:

Beskrivning

Axxelerate® är högkoncentrerade elektrolyter. Enkelt att dosera, enkel att ta med på resa, smakligt för hästen och mycket effektivt.

Vid tävling och träning förlorar hästarna mycket vätska, salter, mineraler och spårämnen. Detta gäller även för varm väderlek och i synnerhet kombinationen träning/tävling och varmt väder. Att hästen har fri tillgång till vatten under ovan nämnda förhållanden är ju en självklarhet. Att ersätta elektrolyterna är
numera precis lika självklart.

Med Axxelerate® får du ett kraftfullt och smidigt sätt att säkra återförandet av elektrolyter till kroppen. För den dagliga dosen finns även vår produkt US-Electrolyte™ som enklast blandas i maten. Axxelerate® är ej belagt med någon karenstid utan går utmärkt att ge även under transport till tävling, ända fram till start.

Det går med andra ord bra att ge Axxelerate® mellan heat vid tävlingar med flera heats. Produkt är registrerad hos Jordbruksverket.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 0.2 kg

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.