Emin Chondriglucos 1kg

595.00kr

Slut i lager

EAN: 7394259505007 Artikelnr: 245050 Kategori:

Beskrivning

Beställningsvara, kontakta oss för köp.

Chondriglucos har två aktiva substanser, glucosamin och chondroitin. Båda är kroppsegna ämnen. Detta innebär att det tillverkas naturligt i den egna kroppen och under normala förhållanden så klarar sig kroppen på den egna produktionen.

Den egna produktionen räcker dock inte alltid till. Det kan vara ålder, sjukdom eller andra yttre påverkningar som sätter ned den egna produktion eller att den egna produktionen ej räcker till på grund av ökat slitage genom till exempel träning eller tävling.

Behovet av glukosamin och chondroitin ökar i samband med träning och tävling. Kroppen hinner inte alltid producera tillräcklig mängd själv och kommer att lida brist på ämnet om inte tillsats ges.

Chondriglucos hjälper till med stärkning av leder och vävnader vilket i förlängningen skonar kroppen under stark påfrestning.

Chondriglucos är tillverkat av certifierat glukosaminsulfat från skaldjur som är skonsamt mot magen och har ett mycket högt upptag i kroppen. Chondroitinet har egenskaper som mycket väl kompletterar glukosamin men det ger samtidigt ett ytterligare ökat upptag av glukosamin. Dextrose är tillsatt för att ytterligare öka upptaget i kroppen och samtidigt göra produkten mer smaklig.

Vid deltagande i tävling under regelverk från ST (Svenskt Trav) gäller 96 timmars karenstid för Chondriglucos från EMIN.

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 1.5 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.