Emin Blue Lotion Stark 1,05 L

149.00kr

2 i lager

EAN: 7394259226407 Artikelnr: 242264 Kategori:

Beskrivning

Blue Lotion Stark!
Är precis som namnet antyder en starkare version av Blue Lotion Original. Vad som skiljer produkterna åt är högre halter av både Eucalyptus och värmeagent i Blue Lotion Stark än i Blue Lotion Original. Var noga med att titta så att det är EMIN´s produkt så att ni får originalet.

Egenskaper för båda produkterna.
Blåfärgad lättgel med kylande och värmande egenskaper. Kraftig doft av Eucalyptus.

Kort om produkten

Den mest kända produkten i Europa som har kontrastverkande effekt (först kyla och sedan värme). Med sin kontrastverkan är Blue Lotion produkterna suveränt allsidiga. Man kan med mycket gott resultat använda dem på både mjukdelar (muskler) och på hårda delar (senor, leder och ligament).

Med sin kontrasterande verkan stoppar du effektivt en uppkommen inre blödning från att eskalera. Detta är den kylande effektens syfte. I takt med att kylan avtar så kommer nu värme agenten i produkten att tvinga dit nytt friskt blod som hjälper till att läka ut skadan. Både Blue Lotion Original och Stark är mycket milda i sin verkan och kan därför användas så ofta du önskar. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 1.5 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.