Emin Blue Lotion Original 520ml

86.00kr

Slut i lager

EAN: 7394259226353 Artikelnr: 2422635 Kategori:

Beskrivning

Blue Lotion® – Orginalet
Blåfärgad lättgel med kylande och värmande egenskaper. Kraftig doft av eucalyptos. Finns även i starkare version.

Kort om produkten
Den mest kända produkten i Europa som har kontrastverkande effekt (först kyla och sedan värme). Med sin kontrastverkan är Blue Lotion produkterna suveränt allsidiga. Man kan med mycket gott resultat använda dem på både mjukdelar (muskler) och på hårda delar (senor, leder och ligament).

Med sin kontrasterande verkan stoppar du effektivt en uppkommen inre blödning från att eskalera. Detta är den kylande effektens syfte. I takt med att kylan avtar så kommer nu värme agenten i produkten att tvinga dit nytt friskt blod som hjälper till att läka ut skadan.

Både Blue Lotion Original och Stark är mycket milda i sin verkan och kan därför användas så ofta du önskar. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 0.7 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.