Emin Arnika Original 520ml

106.00kr

2 i lager

EAN: 7394259226155 Artikelnr: 2422615 Kategori:

Beskrivning

Arnika – Original, Egenskaper för produkten. Finns även som 1L Flaska.
Brunfärgad halvklar lättgel med kraftig doft av arnika. Tillverkad med naturlig arnika från Arnicae Montana, hela blomman. Vi använder oss EJ av extract.
OBS! Då Arnikablomman varit slut under en längre tid har vi nu tagit in hela blomman istället och maler den här på plats, vilket innebär att det kommer att finnas rester kvar av blomman i flaskan. Det påverkar inte produkten eller innehållet.

Kort om produkten
EMIN´s Arnika är tillverkad av ren arnika blomma som mals och löses i vätska. Vätskan förtjockas sen till den gelbas som är i flaskan. Arnika från EMIN är bruksfärdig och kan därmed användas direkt ur förpackningen. Den kan även spädas med vatten för att på så sett fukta in bomull eller gasbinda för att göra våtvärmande omslag. Produkten kan användas både med och utan bandagering, helt enligt dina egna önskemål och preferenser.

EMIN´s Arnika innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel. Produkten är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Du kanske också gillar …