Emin Red Lotion 520ml

89.00kr

Slut i lager

EAN: 7394259226957 Artikelnr: 2422695 Kategori:

Beskrivning

Red Lotion – Egenskaper för produkten.
Brunröd, klar, lättflytande vätska med stark doft av ättika och kamfer. Kraftigt värmande med extra djupverkande effekt på muskler.

EMIN´s Red Lotion har ett extremt lågt pH värde som hjälper till att låta huden snabbt absorbera vätskan. Red Lotion från EMIN är bruksfärdig och kan därmed användas precis som den är i förpackningen. Den kan även spädas med vatten för att på så sett fukta in bomull eller gasbinda för att göra våtvärmande omslag.
Produkten kan användas både med och utan bandagering, helt enligt dina egna önskemål och preferenser.
Var noga med att tvätta händerna efter massage, eller använd handskar. Red Lotion är registrerat hos Kemikalieinspektionen.
Produkten kan skifta i färg från varje tillverkning.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.