Statera Horsecare Hoof N´Skin 800gr

249.00kr

Slut i lager

EAN: 5710303003503 Artikelnr: 90350 Kategori:
statera horsecare logo

Beskrivning

Hoof N’ Skin är en noggrant matchad kombination av biotin och zink. Hoof N’ Skin innehåller därför exakt de näringsämnen som behövs för att stärka hästens hud och återställer ett dåligt horn och/eller hovkvalitet.

Hoof N’ Skin återuppbygger och stärker hoven från insidan, vilket resulterar i en stark och elastisk hornkvalitet. Det höga innehållet av lättupptagligt zink innebär att produkten med fördel kan användas som en zinkkur för hästar med hudproblem, eftersom huden stärks och blir mer motståndskraftig.

Hoof N’ Skin är tillsatt med koppar, vilket är viktigt för en optimal upptagning av zink.

Läs mer hos Statera

Varumärke

Statera Horsecare

STATERA betyder balans-och alla hästar presterar och trivs bäst om de är i fysisk och psykisk balans. Vi ställer höga krav på våra hästar oavsett om det är tävlingshästen som måste prestera optimalt eller om det är hobbyhästen som behöver vara i balans och trivas.

STATERA ser det som sin främsta uppgift att utveckla produkter som hjälper hästar att upprätthålla ett gott hälsotillstånd med fokus på optimal balans och välbefinnande. STATERAs produkter utvecklas av ett team av specialister som alla har en kompromisslös inställning till kvalitet. Produkterna utvecklas utifrån kriterierna: effekt och användbarhet. Det innebär bland annat att alla produkter testas grundligt innan de lanseras.

STATERAs produkter produceras och förpackas under kontrollerade förhållande. Produktionen är certifierad enligt ISO22000, GMP +, FSA och bio-certifiering och uppfyller kraven inom foder-och livsmedelsindustrin. Certifieringarna bidrar till att säkerställa att processerna är kontrollerade och minimerar risken för fel.

statera horsecare logo

Mer information

Vikt 1 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.