Emin Reumaguard Nyponpulver 700gr

269.00kr

1 i lager

EAN: 7394259995013 Artikelnr: 2499501 Kategori:

Beskrivning

Reumaguard – 100% rent, grovmalet, Nyponpulver för häst 0,7 kg, är ett helt naturligt tillskottsfoder för häst. Reumaguard har en helt otrolig innehållsdeklaration och innehållet är helt naturligt, inga tillsatser förekommer. Många års erfarenheter och forskning har visat att nypon har en makalös inverkan på många olika delar av hästen.

Nyponen i Reumaguard är från högländerna i Argentina, Chile och Peru. Förhållandena där nyponen växer är närmast optimala. Luften är ren, hög och klar. Det rena vattnet och många soltimmar per år ger dessa nypon oöverträffat innehåll. Naturligt höga halter av både vitaminer och mineraler.

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.