Emin Kwik Tightener 750ml

75.00kr

1 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 7394259000014 Artikelnr: 24004 Kategori:

Beskrivning

Är en extremt kylande och sammandragande vätska. Enkelt applicerbar och lätt att massera in. Ger en djupverkande och snabb kyla. Används med fördel direkt efter träning eller tävling på ben och haser för en snabb begränsning av genomblödning. Kan appliceras antingen genom massage eller med sprutmunstycke För extra kyla kan behandlingsområdet först blötas med kallt vatten och efter inmassering av KWIK Tightener sedan lämnas utan omslag för att på sätt öka luftgenomströmning.

KWIK Tightener är anticeptiskt och kan användas även på områden som har sår utan risk för kontamination. KWIK Tightener är registrerad hos Kemikalieinspektionen och STC och är ej belagd med karenstid.

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 1 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.