Emin Elastic Hoof 750ml

152.00kr

1 i lager

EAN: 7394259227114 Artikelnr: 2422711 Kategorier: ,

Beskrivning

Elastic Hoof är en helt naturlig, mjukgörande, hovpasta med mycket goda egenskaper. Pastan är helt baserad på linfröolja och bivax.
Rekommenderas bland annat av hovspecialisterna hos ATG klinikerna.

Linfröolja är en av de mest använda och erkända hov oljorna vi har i Sverige som här i kombination med naturligt bivax ger en helt oöverträffad effekt.

Hoven blir mjuk och samtidigt elastisk vilket drastiskt minskar risken för sprickor. Hästskor sitter kvar betydligt bättre i en hov som är mjuk och elastisk.

Förutom dessa mycket fina egenskaper hos Elastic Hoof får man dessutom en mer vattenresistent hov. Med kontinuerlig användning får hästen en hov som påverkas väldigt lite av yttre faktorer som vatten eller lera vilket annars är mycket uttorkande på hovar. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektion.

Läs mer på Emin

Ytterligare information

Vikt 0.9 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.