Emin Blue Spray 200ml

76.00kr

12 i lager

EAN: 7394259226612 Artikelnr: 2422661 Kategori:

Beskrivning

Blue Spray – För rengöring och desinfektion av sår
Baserade på Isopropylalkohol med en styrka på 30-60%. Med den sammansättning produkten består av har vi kunnat uppnå mycket goda desinfektionsresultat i kliniska tester som är gjorda på Mikrobiologiska kliniken, Södersjukhuset – Stockholm. Testet utfördes av Gerd Fessé under översikt av Dr. Karl-Erik Myrbäck

I jämförelse med traditionella desinfektionsvätskor, till exempel 70% Etanol, har Blue Spray många fördelar. De är till exempel bättre på att döda bakterier och uppvisar även bättre resultat i kliniska rengöringstester. Förutom detta är de dessutom mindre uttorkande på huden och har betydligt mindre arom.

Blue Spray lämpar sig för rengöring av sår men är även mycket bra bakterie och virusdödande på instrument och verktyg, men lämnar då en blå ton på den behandlade ytan. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 0.5 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.