Emin Aloe Vera Gel 500ml

75.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 7394259331002 Artikelnr: 243310 Kategori:

Beskrivning

Aloe Vera Gel – ActiveAloe Certifierad
EMIN´s Aloe Vera Gel består av ren, certifierad, Aloe Barbadensis.

Den transparanta gelen kommer från odlade växter i Nord- och Sydamerika och har en angenäm, naturlig doft av Aloe Vera. Inga parfymer eller andra tillsatser förkommer.

Gelen är mycket lättapplicerad och masseras enkelt in i huden utan att lämna kladdiga spår eller fläckar.

Aloe Vera i hud- och sårvård
Aloe Vera är effektivt antiseptiskt mot bl.a. stafylokocker, streptokocker, salmonella och candidasvamp.

Aloe Vera verkar sammandragande och underlättar blodkoaguleringen. Detta gör att sår snabbare slutar att blöda.

Aloe Vera snabbar upp sårläkningen genom att stimulera fibroblaster. Fibroblaster är de hudceller som är ansvariga för läkning.

Aloe Vera mjukar upp huden och svalkar irritationer av de flesta slag. Det har därför blivit populärt att använda Aloe Vera för att lindra solbränd hud. Det är dock viktigt att poängtera att solbränna är en lätt brännskada och skall undvikas i det längsta genom klädesplagg och/eller solkskyddskräm med UV-filter.

Varningar och begränsningar
Aloe Vera ger sällan överkänslighetsreaktioner. I enstaka fall kan lätta utslag uppträda. Aloe Vera kan vara ett alternativ till kortison vid eksem men bör aldrig kombineras med kortison. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 0.7 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.