Publicerad den Lämna en kommentar

Glad Påsk och ursäkta röran!

92481675 2905881539458687 7101395379286966272 o

Hej alla underbara kunder och nya besökare.

Även om du är en ny här eller gammal kund så önskar vi dig hjärtligt välkommen hit!

För dig som besökt vår hemsida tidigare så märker du att vår hemsida äntligen fått ett ordentligt och välbehövligt ansiktslyft. Vi har jobbat intensivt under en längre tid med att börja forma vad man skulle kunna kalla Rödets Gård version 2.0.

I “bakgrunden” händer det saker hela tiden för att t.ex. öka tillgängligheten på våra produkter, kunna pressa priserna och ge dig som kund den bästa servicen du kan tänka dig. Vi jobbar också tätt med våra leverantörer för att få tillgång till det senaste nyheterna så fort de blir tillgängliga.

Vår webbutik har som sagt fått sig ett ansiktslyft. En webbutik kan ju däremot aldrig klassas som “färdig” då det sker förändringar dagligen. Vi har därför byggt om hela webbutiken och dagligen kommer det upp nya produkter som du kan spana in.

Den största förändringen med vår nya webbutik att du nu väljer vad du vill köpa och när du kommer till kassan betalar du smidigt och enkelt med antingen kort, banköverföring, delbetalning eller faktura. Betalningen i webbutiken sköts genom vårt samarbete med Payson och det fungerar lika bra om du är privatperson eller företag.

Det går även utmärkt att handla i vår webbutik och sen välja att hämta ut din beställning i vår butik i Stillingsön.

Så med detta sagt önskar vi er alla en glad påsk och ber om ursäkt för röran, men vi “bygger om” för er skull.

Hälsningar Mia och Hasse Richardsson med personal.

PS. Vår butik på Stillingsön, Orust har följande öppettider under påskhelgen.

Långfredagen 09 – 13
Påskafton: 09 – 13
Påskdagen: 09 – 13
Annandag påsk: 09 – 13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *