Arion Original Cat Sensible 7,5kg

539.00kr

2 i lager

EAN: 5414970058636 Artikelnr: 105863 Kategori:

Beskrivning

ARION ORIGINAL SENSIBLE 32/19 är särskilt framtagen för katter med ett känsligt matsmältningssystem för att underlätta deras matsmältning. ARION Original Sensible 32/19 består av mycket lättsmälta ingredienser för att främja matsmältningsprocesserna. En blandning av naturliga jäsbara fibrer och prebiotika, inklusive FOS, MOS och β-glukaner, främjar ett optimalt näringsintag, balanserar tarmfloran och bidrar till en bra avföringskvalitet.

INGREDIENSER: kyckling, potatis, lax, ris, kycklingfett, ärtor, torrjäst, betrotsmassa, hydrolyserad kycklinglever, risprotein, raffineret cellulose, arktisk krill, natriumchlorid, jäst, fiskolja, jästextrakt, M.O.S, F.O.S, växtextrakt.

Läs mer genom att klicka här

Ytterligare information

Vikt 8 kg
Förpackning

Smak

, ,

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.