Arion Original Cat Fit 7,5kg

509.00kr

Jämför pris: 67.87 kr/kg

2 i lager

EAN: 5414970058551 Artikelnr: 105855 Kategori:

Beskrivning

ARION ORIGINAL  CAT FIT 32/19 är särskilt framtaget för att hålla katter med en normal aktivitetsnivå och tillgång till utomhusvistelse i en optimal kondition. En anpassad energihalt och tillsatser av ett urval naturliga antioxidanter stärker immunförsvaret och skyddar din katt under dess olika utomhusaktiviteter och dagliga utmaningar.

INGREDIENSER: Kyckling, ris, animaliskt fett, ärtor, potatis, dehydrerat kött, hydrolyserad kycklinglever, raffineret cellulose, betrotsmassa, natriumchlorid, torjäst, psyllium fiber, fiskolja, jästextrakt, M.O.S, F.O.S, växtextrakt.

Läs mer genom att klicka här.

Ytterligare information

Vikt 8 kg
Förpackning

Smak

,

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.