Yaksnack Proteinbar 2pets 12-14cm 75g (utgått)

0.00kr

Slut i lager

EAN: 7330001018449 Artikelnr: 42175122 Kategori:

Beskrivning

I århundraden har Himalayas folk avnjutit sin 100% naturliga Himalaya ost gjord på Yak- och komjölk. Vi har nu tagit fram hårda och långvariga tuggben som är inspirerade av samma recept.

Traditionellt är osten tillverkad av yak- och komjölk från lokala bönder i Himalaya, men våra tuggben tillverkas inom EU, enligt EU’s standard och lagstiftningar, dock efter samma traditionella recept som tidigare men med keso (grynig färskost) tillverkad av komjölk. De hållbara tuggbenen är 100% naturliga och har inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel. De är fria från spannmål och gluten och är rik på både kalcium och protein.

  • 100% helt naturligt
  • Tillverkade i EU
  • Kalcium- och proteinrik
  • Hårda och långvariga, med bra tuggmotstånd och bra hållbarhet
  • Helt utan tillsatser och konserveringsmedel
  • Gluten- och spannmålsfria

SE Kompletteringsfoder för hundar.

Sammansättning: keso (grynig färskost), salt (mindre än 0,01%).

Inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Analytiska beståndsdelar: råprotein 62,4%, råfett 18%,

vatten 10,2%, råaska 5,3%, fibrer mindre än 1%

Bruksanvisning: Passar hundar från 4 månader. Övervaka alltid din hund när den tuggar på tuggben. När benet blivit så litet att det finns en risk att hunden kan svälja det, kan du med fördel placera det i en microvågsugn i 45 sekunder på 800 W för att mjuka upp det. När tuggbenet har svalnat kan du ge det till din hund. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.

Ytterligare information

Vikt 0.1 kg
Smak

Varumärke

2Pets

2Pets erbjuder främst tuggben och godis av hög kvalité till hundar. Allt är helt naturligt och supergott! 2Pets produkter är märkta enligt gällande EU-lagstiftning och Jordbruksverkets regelverk. Det gör att du som hundägare alltid kan vara trygg när du väljer att köpa certifierade tugg från 2Pets!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.