Skyddskorg Mot Förgiftning Trixie Svart M-L

142.00kr

2 i lager

EAN: 4011905175942 Artikelnr: 4217594 Kategori:

Beskrivning

Skyddskorg / munkorg

  • tillåter hunden att lukta, dricka och flämta
  • via sidoöppningar kan du ge din hund godis/belöning
  • elastiskt inlägg för bra passform
  • fullt justerbar
  • polyester
  • färg: svart

Nosomkrets 27 cm för t.ex Pudel

Det blir dessvärre bara vanligare med hundar som blir förgiftade eller skadade av ätbara och vassa föremål i naturen. En del hundar har dessutom för vana att bara vilja stoppa i sig olämpliga saker som avföring från katter etc. Det beteendet kan dessutom vara väldigt svårt att vänja av.

Skyddskorgen för hund är lösningen på detta problem! Den är både praktisk och lätt att använda och hindrar hunden från att äta allt.
Den är tillverkad av ett tunt nättyg i polyester med elastiska band som gör den bekväm för hunden att bära. Två öppningar på skyddskorgens sidor gör att hunden kan få belöning trots att den bär skyddskorgen.
Finns i flera storlekar och är justerbar.
Tänk på att!
Skyddskorgen är inte någon munkorg som hindrar hunden från att bitas. Det finns inte heller någon garanti för att hunden inte skulle få i sig något olämpligt trotts bärande av skyddskorgen. Hunden behöver vänja sig och träna sig med skyddskorgen (precis som med munkorgar).

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Färg

Material

Storlek

,

Varumärke

Trixie

TRIXIE Sverige AB arbetar under devisen ”Det mesta och bästa för våra husdjur”.Det innebär att vi importerar, distribuerar och marknadsför olika foder och produkter inom segmentet för husdjur. Med vår erkänt höga servicegrad och vårt breda sortiment ska våra kunder alltid kunna hitta aktuella produkter till förmånliga priser så att de i sin tur kan tillgodose sina kunders önskemål.Vi vill ge våra kunder möjlighet att vara konkurrenskraftiga. Det ska vara lönsamt och tryggt för dig som kund att handla med TRIXIE Sverige AB.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.