Osynlighetsspray Invisi Spray 300ml

399.00kr

Denna vara kan ej köpas online, kontakta oss om du önskar beställa. 0 I lager
Artikelnr: invisi-spray Kategori:

Beskrivning

Vi presenterar den revolutionerande Invisi Spray. Denna banbrytande produkt lovar att förändra sättet som husdjursägare interagerar med sina älskade följeslagare, och erbjuder en tillfällig osynlighetsmantel som gör husdjur osynliga för det mänskliga ögat.  Perfekt för att slippa betala extra för hunden på bussen eller varför inte trolla bort din gubbe när du tröttnat på att se honom.

OBS Då denna produkt skapades 1 april 2024 kan vi inte garantera att den finns på riktigt. Däremot så har vi ett brett sortiment av andra pälsvårdsprodukter som du bör kolla in!

Advanced Nano-Tech Formula: Tillverkad med det senaste inom nanoteknik, vår osynlighetsspray täcker din lurviga vän med ett säkert, osynligt lager. Detta lager bryter ljus runt ditt djur och gör dem effektivt osynliga i upp till två timmar.

Lätt att applicera: Spraya helt enkelt ett lätt lager på ditt husdjurs päls, och voilà! De kommer att försvinna framför dina ögon. Effekten är tillfällig och helt ofarlig för husdjur.

Säker och giftfri: Utvecklad i samarbete med toppveterinärer och nanoteknikexperter, vår spray är säker att använda på alla djur och människor, vilket säkerställer att deras hälsa och säkerhet aldrig äventyras.

Användarinstruktioner: Skaka väl innan användning. Spraya jämnt och håll burken cirka 10cm från ditt husdjurs päls. Låt nano-tech-formeln aktiveras inom några sekunder. För att återställa ditt husdjur till synlig, skölj helt enkelt med vatten  eller vänta i upp till två timmar.

 

Ytterligare information

Vikt 1 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.