Mustang Musli Original 20kg

291.00kr

8 i lager

EAN: 7332597805465 Artikelnr: 50150 Kategori:

Beskrivning

Mustang Müsli Original är ett havrefritt müsli-färdigfoder. Müsli Original är som Pellets Original ett mellanenergi-foder där havren har ersatts med korn och havrefiber. Skillnaden är att Müsli Original har allt vete och korn ångkokad och innehåller dessutom majs och morötter.Anledningen till att Original är havrefri är att fettsyrorna i havre kan ge sk “heta hästar”. Att vi har tagit bort havren ger dig som hästägare möjlighet att utfodra med Original till de allra flesta hästar.

Mustang Müsli Original är som alla Mustangfoder smaksatt med äpple. Vidare har vi tillsatt dubbelt dos biotin för att undvika hovskörhet och förbättra man och päls. Vitaminer och mineraler är av högsta kvalitet och med en väl avstämd mängd för hästen behov.

Sammansättning: 

Korn, kornkross, lusernpellets, majsflingor, betpellets, melass, linfrökaka, sojaolja, morötter, mineraler och vitaminer.

Ytterligare information

Vikt 21 kg

Varumärke

RS Mustang

RS Mustang® är Nordens enda kompletta ströproducent med tillverkning av torv, torvmix, kutterspån, pappersströ, spånpellets och halmpellets. Deras breda sortiment används både till hästar, kor, grisar, fjäderfä och andra boskapsdjur.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.