Covid-19

Covid-19 eller Coronaviruset som det också kallas, sprids runt om i världen som löpeld. Här på Rödets Gård har vi hittills inte blivit drabbade men självklart så vidtar vi åtgärder och följer instruktioner från myndigheter och organisationer.

Leveranser

Leveranser av varor till oss är i dagsläget inte begränsade och både vi samt våra leverantörer har välfyllda lager. Vi försöker även i bästa mån att vara ute i god tid med nya beställningar så eventuella förseningar ska vara på minimal nivå.

Leveranser av beställningar till dig som kund är i dagsläget inte heller märkbart begränsade. Däremot meddelar transportörerna att viss försening kan ske vid större sjukfrånvaro etc. Vi skickar alltid våra paket som spårbara så skulle du inte få din beställning i tid kan du alltid spåra det.

Butiken

I vår butik på Stillingsön, Orust har vi självklart utökat rutiner och regler för att i bästa mån förhindra eventuell smitta. Om du som kund ska hämta en beställning eller vill handla på plats men är orolig eller visar några symptom som snuva, hosta, feber etc så är du välkommen att ringa oss innan och berätta vad du vill ha så plockar vi ut varorna åt dig och du kan betala på utsidan som vanligt med kontanter, kort eller Swish.

Har du några som helst frågor är du välkommen att kontakta oss