Gnagargodis Mini Sponge Sticks Companion 100gr

44.00kr

Jämför pris: 440 kr/kg

5 i lager

EAN: 5701883425083 Artikelnr: 41201004 Kategori:

Beskrivning

Companion minibarsnack är det perfekta tillskottet till den dagliga kosten för hamstrar, marsvin, kaniner eller andra små husdjur. Speciellt designade för att främja friska tänder och tandkött, ger dessa minisvamppinnar en tillfredsställande crunch som hjälper till att ta bort tandsten och plackuppbyggnad. Detta är en viktig fördel då tandproblem kan vara vanliga hos små djur och det är viktigt att upprätthålla sin munhygien.

Förutom att de är bra för tänderna, är dessa minibarer också fulla av viktiga näringsämnen inklusive fibrer, protein och vitaminer för att stödja ditt husdjurs allmänna hälsa och välbefinnande. Detta är viktigt för att säkerställa att ditt husdjur får den näring det behöver för att trivas och hålla sig frisk. En annan fördel med dessa minibarer är att de finns i en rad läckra smaker inklusive morot, äpple och banan. Dessa smaker är gjorda med riktiga frukter och grönsaker, vilket ger en oöverträffad smak som ditt husdjur kommer att älska. Detta gör det enkelt att tillfredsställa sina smaklökar och gör det roligt för dem att äta sina mellanmål.

Slutligen kommer dessa minibarer i en bekväm återförslutningsbar påse, vilket gör dem lätta att förvara och perfekta för en snabb behandling. Du kan enkelt ta dem med dig när du är på språng eller förvara dem hemma utan att oroa dig för att de ska förlora sin fräschör. Detta gör det enkelt för dig att unna ditt husdjur ett gott mellanmål när du vill. Storleken på varje godbit är Ø1×4 cm och vikten är 14-15 g. Detta gör dem idealiska för små djur då de är lätta att hantera och äta.

Ytterligare information

Vikt 0.5 kg
Förpackning

Smak

, , , ,

Varumärke

Companion

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.