Fågelsticks Parrots & Macaws Fruit Hobby First 2-Pack 180gr

56.00kr

8 i lager

EAN: 5400515009058 Artikelnr: 9663784 Kategori:

Beskrivning

En snacks till husdjur betraktas ofta som en belöning för god uppförande eller för träningsändamål. Pinnar till fåglar och smådjur i bur är mer än bara en snacks.
Här är några av fördelarna:
Tidsfördriv: Pinnarna håller djuret sysselsatt och stimulerar deras mentala hälsa, vilket bidrar till deras aktiva välmående.
Naturliga instinkter: Genom att placera en pinne i djurets eller fågelns bur kan man tillfredsställa deras naturliga behov av att gnaga och födosöka, vilket främjar deras psykiska välbefinnande.
Social interaktion: Att erbjuda mat eller snacks på en pinne skapar en bindning mellan husdjuret och ägaren och främjar en trevlig social interaktion.
Hälsosamma fördelar: Även en tom träpinne kan vara användbar för att trimma en fågels näbb eller hjälpa smådjur att slipa sina tänder, vilket bidrar till sunda vanor.
Sammanfattningsvis kan användningen av pinnar som snacks för husdjur ha en positiv inverkan på deras fysiska och mentala välmående, främja naturliga beteendemönster och skapa en starkare koppling mellan djuret och dess ägare.
Sammansättning: Spannmål, frön (solrosfrön 15%; sorghum 6%), frukter (äpple 2,5%; fläderbär 1%; nypon 1%), nötter (kokosnöt 2%), arabiskt gummi
Analytiska beståndsdelar:
Råprotein 12,60%
Råfett 10,00%
Råfiber 10,20%
Råaska 3,70%

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Förpackning

Smak

Varumärke

Hobby First

Passion för djurfoder sedan 1840.Det som började med kycklingfoder växte till det mest kompletta sortimentet av högkvalitativt djurfoder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.