Emin Sedatan 60ml

119.00kr

3 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 7394259225318 Artikelnr: 2422531 Kategori:

Beskrivning

Sedatan® hjälper hästen bibehålla lugn och fokus i situationer som exempelvis konvalescensperioder, miljöombyte, transport, tävling etc.

Sedatan® innehåller den essentiella aminosyran L-tryptofan i kombination med Thiamin och Magnesium.
L-tryptofan är en s.k. livsnödvändig aminosyra som hästen inte kan tillverka själv, utan måste tillföras via till exempel fodret.
Tryptofan finns bland annat i kött, ost och bananer men även en lägre halt i mjölk och vissa spannmål. Tryptofan behövs bland annat för att kroppen skall kunna bilda serotonin, en signalsubstans i det centrala nervsystemet. Tryptofan är väsentligt för kontroll av vakenhet, hunger, sinnesstämning och smärta.

Sedatan® är ej belagd med någon karenstid före tävling.

Innehåll per 100 gram
L-tryptofan 5570 mg
Thiamin 37 mg
Riboflavin 20 mg
Magnesiumsulfat 5500 mg
Glycerin 88,87 g

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Mer information

Vikt 0.1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.