Emin Glans-schampo 2,5L

184.00kr

4 i lager

EAN: 7394259227725 Artikelnr: 2432911 Kategori:

Beskrivning

Glans-Schampo
Ett “varje-dag” schampo med utmärkta rengöringsegenskaper som ger ett milt, mjukt skum och som rengör skonsamt men effektivt. Glans-Schampo fungerar mycket bra även på en skimmel eftersom det dels är skonsamt mot den känsliga huden och inte heller färgar.

Användning
Glans-Schampo användas som ett “varjedag” schampo genom schamponering och noggrann avsköljning. Med denna användning får du en ren och väldoftande hårrem på din häst.
Finessen med Glans-Schampo är att det finns en liten del glycerin i produkten. Glycerinet hjälper till att återfukta samt ge glans och lyster åt hårremmen.
Bäst effekt får du om du först blöter hästen med ljummet vatten för att sedan noggrant schamponera hela hästen noga (passa även på att massera lite på utsatta områden). När du är klar med schamponeringen sköljer du bort allt lödder och låter hästen torka med eller utan täcke.

Egenskaper
Glans-Schampo är en gulfärgad klar, något trögflytande vätska. Glans-Schampo är dessutom luktfri. Förpackningen bör förvaras svalt, men frostfritt, och
ej i direkt solljus. Vid längre förvaring utan att användas kan viss skiktning förekomma. Detta avhjälps genom att skaka produkten kraftigt under några
sekunder.
Nu med endast vegetabiliska ingredienser! Samma fina effekt. Bättre för miljön! (Obs kan skikta sig något. Om så är fallet, skaka om före användning).
Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 3 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.