Emin B-vitamin 2,5L

245.00kr

Slut i lager

EAN: 7394259326824 Artikelnr: 2432682 Kategori:

Beskrivning

B-vitamin
EMIN´s B-Vitamin är ett högkoncentrerat kompletteringsfoder som används när halten B-vitamin i det dagliga fodret inte räcker till.
innehåller samtliga B-vitaminer. i en så hög styrka att vid en dagsgiva på bara 30 ml  får din häst mer än 100% av dags behovet (RDI) av samtliga B-vitaminer

Tillfällen då man bör se över sin giva av B-vitaminer är till exempel vid hård träning, tävling eller transporter. Andra lite mer långvariga perioder då behovet av B-vitamintillskott är högre än normalt är vid pälsfällning och pälssättning under vår respektive höst. Under dessa perioder tas mycket av kroppens reserver i bruk som annars skulle finnas till hands under exempelvis träning.

Med EMIN´s B-Vitamin säkrar du att din häst får tillräckligt med B-vitaminer. Produkten är vattenbaserad och innehåller glycerin samt äppel- och vaniljarom för smakligthet. Samtliga vitaminer i förpackningen är av pharma kvalitet och har högsta möjliga upptag i kroppen. Produkt är registrerad hos Jordbruksverket.

Läs mer hos Emin

Ytterligare information

Vikt 2.6 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.