Eheim Diffusor 400366 Grön 9/12mm

39.00kr

2 i lager

Artikelnr: 700154 Kategori:

Beskrivning

Räkor älskar sötvatten och syre, och i glest planterade akvarier och tankar med ett externt filter rekommenderas ytterligare syretillförsel. Om luftutrymmet ovanför vattenytan är begränsat av ett tankskydd eller belysningsinstallation kan en extra lufttillförsel också vara en bra idé. Syret som kan spridas i vattnet från detta område kan snart bli bristfälligt.

Denna diffusor är monterad i slutet av utloppsslangen precis vid vattenytan. Fäst det på akvarieglaset och se till att vinkeln som vattnet sprutas in i tanken är så plan som möjligt för att skapa en bra ytrörelse. Led spridarens luftslang till en plats utanför akvariet. Med hjälp av den medföljande tryckregleringsklämman kan du dosera mängden extra luft som tillförs till din tank. Enheten blandar luften med vattnet som rör sig genom det, och trycket från filterpumpen ger vattnet under ytan.

För slang med en diameter på 9/12 mm

Ytterligare information

Vikt 0.1 kg
Färg

Varumärke

Eheim

Eheim, en utav världens största tillverkare av tillbehör för akvaristik och terrarier. Eheim erbjuder ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva som slangar, kopplingar, filter, pumpar och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.