Aveve Muscle Boost 20kg

539.00kr

Jämför pris: 26.95 kr/kg

Slut i lager

EAN: 5411866971239 Artikelnr: 91049 Kategori:

Beskrivning

MUSKELUPPBYGGNING, PRESTATION OCH FINISH!

  • Perfekt som finish inför bruksprov eller utställning
  • Perfekt för hästar som har svårt att hålla hull
  • Stöder muskelbyggandet och återhämtningen
  • Lågt stärkelseinnehåll, endast 4,3%

AVEVE Muscle Boost är ett mycket välsmakande, pelleterat tillskottsfoder baserat på riskli, som har många unika egenskaper!

Det höga innehållet av fett och proteiner i AVEVE Muscle Boost gör det idealiskt som ett tillskott för hästar som kämpar med att bygga och bibehålla muskelmassa och vikt. Energin i riskli friges långsamt och hjälper till att öka uthålligheten hos hästar i träning.

AVEVE Muscle Boost innehåller dessutom viktiga antioxidanter som stärker immunförsvaret och hjälper till att bryta ner avfallämnen i musklerna. Detta gör att hästen får bättre förutsättningar för att återhämta sig bättre efter hårt arbete, och muskelstelhet och ackumulering av mjölksyra minskas.

AVEVE Muscle Boost är tillsatt med jästkultur och cikoriafibrer som garanterar en sund och stabil matsmältning.

UTFODRINGSSANVISNING PR. DAG: 100 – 200 g. pr. 100 kg. kroppsviktMuscle Boost tilldelas som ett supplement till hästens vanliga utfodring.

Ingredienser: Rostade sojabönor, Riskli, Linfrökaka, Torkad cikoriamassa, Jästprodukt, Vetekli, Melass av sockerrör, Calciumcarbonat, Natriumklorid, Vasslepulver.

Ytterligare information

Vikt 21 kg
Förpackning

Varumärke

Aveve

I mer än 100 år har AVEVE arbetat för att kunna erbjuda högkvalitativt hästfoder till våra kunder. AVEVE är en del av den belgiska AVEVE Group, där fokus har varit från hästfoder helt från starten. Detta har gett oss en unik erfarenhet och expertis som vi använder till att utveckla nytt hästfoder, till morgondagens stora stjärnor. Genom vårt nätverk av innovativa leverantörer i Västeuropa kan vi erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar – oavsett om det är hopp-, dressyr-, avels-, trav- eller militärhästar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.