Aveve Fiber Mix 12kg

299.00kr

Jämför pris: 24.92 kr/kg

2 i lager

EAN: 5710303003930 Artikelnr: 90335 Kategori:

Beskrivning

Ultrasoft snittat timotejgräs, blandat med esparsette och linfröolja.

AVEVE Fiber Mix är en gräs- och örtblandning som kombinerar timotejgräs och esparsett samt tillsatt linfröolja. Denna kombination gör den till ett läckert och mjukt alternativ till den välbekanta lusernen och den har fortfarande massor av smak, tuggtid och sysselsättning. Ett lågt innehåll av socker och stärkelse gör AVEVE Fiber Mix idealiskt för alla typer av hästar där man vill förlänga tuggtiden och stimulera salivproduktionen. Ökad tuggtid och salivproduktion främjar hästens naturliga förmåga att reglera magsyra och är generellt sett fördelaktigt för hela matsmältningssystemets funktion. AVEVE Fiber Mix har ett lågt kaloriinnehåll och är inte tillsatt med vitaminer och mineraler, vilket gör att den kan kombineras med vilken foderplan som helst. AVEVE Fiber Mix kan tillsammans med en bra vitamin- och mineralblandning med fördel användas som enda krubbfodret för mycket lättfödda hästar.

  • Grovfoder av timotejgräs och esparsett, tillsatt linfröolja
  • Lågt innehåll av socker och stärkelse
  • Mjuk och strukturrik, stimulerar tuggtiden
  • Idealiskt för lättfödda hästar eller som ett komplement till det vanliga fodret

Rekommenderad daglig fodergiva:
0,1–3 kg/dag, beroende på syfte, hästens hull och träningsintensitet. Det finns dock ingen maximal dosering eftersom Fiber Mix endast består av grovfoder utan tillsatser

Sammansättning: Hackat timotejgräs, esparsett och linfröolja.

Läs mer hos Aveve

Ytterligare information

Vikt 15 kg
Förpackning

Varumärke

Aveve

I mer än 100 år har AVEVE arbetat för att kunna erbjuda högkvalitativt hästfoder till våra kunder. AVEVE är en del av den belgiska AVEVE Group, där fokus har varit från hästfoder helt från starten. Detta har gett oss en unik erfarenhet och expertis som vi använder till att utveckla nytt hästfoder, till morgondagens stora stjärnor. Genom vårt nätverk av innovativa leverantörer i Västeuropa kan vi erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar – oavsett om det är hopp-, dressyr-, avels-, trav- eller militärhästar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.