Aveve 66 Chicken Start / Grow Mix 4kg

155.00kr

Jämför pris: 38.75 kr/kg

5 i lager

EAN: 5411866969816 Artikelnr: 90338 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Ett müslifoder till kycklingar som kan användas under hela tillväxtperioden. Blandningen innehåller fina/små/ krossade korn och frö, i kombination med krossade pellets. Fodrets varierade sammansättning ger god matlust hos kycklingarna, vilket säkerställer god, sund och naturlig tillväxt.

Aveve 66 innehåller AveMix. AveMix® är en unik sammansättning av naturliga örter och kryddor kombinerat i en vegetabilisk fettmatrix. Matrixen säkerställer att bioaktiva förbindelser friges långsamt genom djurets tarmkanal.

AveMix minimerar fysiologiska biverkningar förorsakat av stress, och minimerar risken för coccidios (Kliniskt bevisat) med upp till 80% genom att stärka djurets eget immunförsvar.

  • Rekommenderas från 0-18 veckor, därefter kan man med fördel byta till Aveve 76 Guldägg för god och naturlig äggläggning.
  • Vi rekommenderar fri åtkomst till fodret
  • Ger god matlust.
  • Den varierade müsliblandningen skapar en optimal utveckling av muskelmagen.

ANALYTISKA BESTÅNDSDELAR

Råprotein 17,0%
Råfett 3,3%
Växttråd 5,0%
Råaska 6,0%
Lysin 0,9%
Methionin 0,4%
Kalcium 0,8%
Natrium 0,7%
Phosphor 0,6%
Natrium 0,1%Även kallat kycklingfoder

Ytterligare information

Vikt 4.1 kg
Förpackning

Varumärke

Aveve

I mer än 100 år har AVEVE arbetat för att kunna erbjuda högkvalitativt hästfoder till våra kunder. AVEVE är en del av den belgiska AVEVE Group, där fokus har varit från hästfoder helt från starten. Detta har gett oss en unik erfarenhet och expertis som vi använder till att utveckla nytt hästfoder, till morgondagens stora stjärnor. Genom vårt nätverk av innovativa leverantörer i Västeuropa kan vi erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar – oavsett om det är hopp-, dressyr-, avels-, trav- eller militärhästar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.