Arion Original Cat Sterilized Chicken 7,5kg

419.00kr

9 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970058650 Artikelnr: 105865 Kategori:

Beskrivning

ARION ORIGINAL STERILIZED CHICKEN 33/12 Det finns stora fördelar med att sterilisera din katt. Förutom att eliminera störande beteenden och oönskade kullar skyddar det även mot flera slags cancerformer och infektioner i fortplantningsorganen.

INGREDIENSER: Kyckling, potatis, lax, ris, ärtor, kycklingfett, risprotein, betrotsmassa, hydrolyserad kycklinglever, dehydrerat kött, natriumchlorid, torrjäst, raffineret cellulose, fiskolja, jästextrakt, M.O.S, F.O.S, växtextrakt.

Läs mer genom att klicka här

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 8 kg
Förpackning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.