Arion Fresh Adult Sensitive 12kg

349.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055819 Artikelnr: 105581 Kategori:

Beskrivning

IMMUNITETS-SUPPORT
Matsmältningssystemet är en viktig del av din hunds immunförsvar. Till ARION Fresh Adult Sensitive har vi valt ingredienser som garanterar optimal matsmältning, som t.ex. ris, fullkorn, jäst och grönsaker. Vi har dessutom tillsatt extra antioxidanter som zink och Vitamin-E, för att hjälpa din hunds naturliga immunförsvar på vägen.

FODERINTOLERANS
Vissa hundar kan vara känsliga för vissa ingredienser, vilket kan betyda reaktioner som klåda, pälsfällning eller mag/tarmproblem. I de flesta tillfällena är orsaken ett specifikt animaliskt protein. Genom att endast använda sig av en typ av animaliskt protein – kombinationen av färsk och torkad kyckling – minskar risken för foderintolerans.

HUD & PÄLS
Din hunds hud berättar mycket om hundens sundhet och välmående. ARION Fresh Adult Sensitive är berikad med näringsämnen som linfrö, zink och biotin för att hålla pälsen i toppform. Vår unika sammansättning inkluderar endast en typ av animaliskt protein, för att betydligt minska risken för påföljder av foderintolerans som t.ex. klåda och pälsfällning.

Innehåll:
*Kött och animaliska biprodukter (14% kyckling, varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn och 14% ris)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*grönsaker
*olja och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.