Statera Horsecare Multi Vital 3kg

495.00kr

1 i lager

EAN: 5710303003596 Artikelnr: 90358 Kategori:
statera horsecare logo

Beskrivning

Multi Vital är en koncentrerad booster av högupptagliga vitaminer och spårämnen, utvecklad med fokus på hästens vitalitet, hälsa och prestationsförmåga.
Multi Vital används som kur för hästar med ökat behov av lättupptagliga vitaminer och spårämnen.
Ett sådant behov kan till exempel uppstå vid pälsbyte, under/efter sjukdom, vid hårt arbete samt hos äldre hästar.
Multi Vital innehåller ett högt innehåll av viktiga proteinbyggstenar som stödjer funktionen av vitaminer och spårämnen.
Proteininnehållet bidrar på så sätt till en optimering av hästens naturliga hälsa, inklusive immunförsvar och ämnesomsättning.
Multi Vital är det perfekta valet för hästar med ett ökat behov av spårämnen och vitaminer.

ANVÄNDNING

Om hästens grovfoder är bristfälligt, kan det uppstå ett behov av ytterligare spårämnen och vitaminer för att hästen ska upprätthålla god vitalitet. Under perioder med pälsbyte samt vid nedsatt immunförsvar, rekommenderar vi att Multi Vital används som kur i 4–6 veckor. För äldre hästar och hårt arbetande hästar rekommenderar vi att man använder Multi Vital som kur i 4–6 veckor, 2–4 gånger om året.

DOSERING

Daglig dosering: 15-20g. pr. 100kg. Kroppsvikt
Exempel: 500kg. häst = 75-100g. pr. dag. – 300kg. ponny = 45-60g. pr. dag.

Läs mer hos Statera

Ytterligare information

Vikt 5 kg
Förpackning

Varumärke

Statera Horsecare

STATERA betyder balans-och alla hästar presterar och trivs bäst om de är i fysisk och psykisk balans. Vi ställer höga krav på våra hästar oavsett om det är tävlingshästen som måste prestera optimalt eller om det är hobbyhästen som behöver vara i balans och trivas. STATERA ser det som sin främsta uppgift att utveckla produkter som hjälper hästar att upprätthålla ett gott hälsotillstånd med fokus på optimal balans och välbefinnande. STATERAs produkter utvecklas av ett team av specialister som alla har en kompromisslös inställning till kvalitet. Produkterna utvecklas utifrån kriterierna: effekt och användbarhet. Det innebär bland annat att alla produkter testas grundligt innan de lanseras. STATERAs produkter produceras och förpackas under kontrollerade förhållande. Produktionen är certifierad enligt ISO22000, GMP +, FSA och bio-certifiering och uppfyller kraven inom foder-och livsmedelsindustrin. Certifieringarna bidrar till att säkerställa att processerna är kontrollerade och minimerar risken för fel.
statera horsecare logo

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.