Nobby Laxolja 500ml (utgått)

0.00kr

Slut i lager

EAN: 4033766504709 Artikelnr: 950470 Kategori:

Beskrivning

Laxolja upprätthåller naturligtvis en balanserad blandning av värdefulla fettsyror. Den innehåller viktiga antioxidanter och spår av vitaminer som vanligtvis finns i lax.

100% rent naturlig produkt som inte påverkar intaget av vitaminer från andra källor.

100% naturlig laxolja är ett kosttillskott för hundar. Laxolja balanserar förhållandet mellan Omega 3 och Omega 6-fettsyror och sänker blodkolesterolnivåerna avsevärt. Med regelbunden användning av laxolja blir din hunds päls tjock och blank.

Det hjälper till att lösa vissa hälsoproblem, såsom sprött och håravfall, tråkigt hår, mjäll, torrhet och inflammation i huden, tunt hår, allergiska reaktioner, problem med pigmentering (fläckar inte håret), immunförsvar, reproduktionsproblem hos hundar och tikar. Det är en utmärkt källa till Omega 3-fettsyror (EPA och DHA), som positivt påverkar många metaboliska processer i kroppen. EPA-syra har naturliga antiinflammatoriska effekter, DHA-syra är involverad i konstruktionen av hjärnstrukturer och näthinnan i ögat.

Förpackning 500 ml.

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Förpackning

Varumärke

Nobby

Nobby har ett brett sortiment utav tillbehör för de flesta husdjur. Hos Nobby hittar du allt från bäddar, leksaker, burar och mycket mer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.