Knz Saltsten / Viltsten 10kg

79.00kr

6 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
Artikelnr: 50235 Kategori:

Beskrivning

Saltbrist kan leda till minskad aptit, sträv päls, sämre reproduktionsförmåga, minskad kroppsvikt samt sämre motståndskraft mot sjukdomar. KNZ WIld har utvecklats från leverprover från rådjur för att minska risken för mineral- och spårämnesbrister. KNZ Wild innehåller raffinerat vakuumsalt, magnesium, zink, koppar, jod, selen och järn. Zink och selen är viktigt för ben- och broskutveckling som främjar horntillväxt.

KNZ Wild bör placeras nära en vattenkäll på ett välanvänt skråk. Saltstenen bör ej placeras direkt på marken, utan det är bra att placera den på en stubbe med ca 1 m höjd. Kan man dessutom fixera saltstenen med en pinne genom mitthålet så glider stenen inte iväg vid användning

Varumärke

KNZ

KNZ® är en förkortning av Kungliga Holländska Saltfabriken (Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie) som grundades 1918 i Holland. Varumärket KNZ ägs av Nouryon . Varumärket KNZ är ett starkt varumärke känt över hela världen, med fokus på fritt val och kvalitet. Fritt val betyder att vi inte tillsätter artificiella ingredienser till våra slickstenar, som t ex sötningsmedel. Därför frestas djur inte att slicka i sig mer än nödvändigt och ser till att få i sig exakt den mängd extra salt de behöver.

Mer information

Vikt 11 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.