Knz Saltsten Med Biotin 10kg

149.00kr

7 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
Artikelnr: 50254 Kategori:

Beskrivning

GYNNAR KLÖVHÄLSAN OCH STIMULERAR HORNTILLVÄXTEN

Slickstenen KNZ® Biotin har kompletterats med en förhöjd nivå av mineraler och vitaminer. Den hjälper till att förebygga brister hos boskapen.

MED EXTRA BIOTIN

KNZ® Biotin innehåller biotin som förbättrar hornämneskvaliteten och därmed främjar klövhälsan. Det är vetenskapligt bevisat att biotin bidrar till att förhindra klövproblem*. Denna slicksten bidrar dessutom till att förbättra kroppens kondition samt öka mjölkproduktionen. KNZ® Biotin innehåller också selen, zink, koppar och jod.

[*Seymour, W.M., 2000. Biotin, hoof health and milk production in dairy cows. I: 12th Annual Florida Ruminant Nutrition Symposium, FL, USA, pp. 70–78.]

Varumärke

KNZ

KNZ® är en förkortning av Kungliga Holländska Saltfabriken (Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie) som grundades 1918 i Holland. Varumärket KNZ ägs av Nouryon . Varumärket KNZ är ett starkt varumärke känt över hela världen, med fokus på fritt val och kvalitet. Fritt val betyder att vi inte tillsätter artificiella ingredienser till våra slickstenar, som t ex sötningsmedel. Därför frestas djur inte att slicka i sig mer än nödvändigt och ser till att få i sig exakt den mängd extra salt de behöver.

Ytterligare information

Vikt 11 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.