Knz Fodersalt Finkornigt 25kg

111.00kr

5 i lager

Artikelnr: 50248 Kategori:

Beskrivning

Salt är ett nödvändigt tillskott i all djurhållning. Salt förhindrar bl.a. uttorkning och stimulerar matsmältningen samt kroppens förmåga att ta upp mineraler och spårämnen. Saltbrist har i praktiken visat sig leda till minskad aptit, viktminskning, hämmad tillväxt, nedsatt fertilitet och minskad mjölkproduktion.

Löst fodersalt kan tex användas i egna foderblandningar eller till djur som överkonsumerar saltstenar. Obruten förpackning har obegränsad hållbarhet. Bör förvaras torrt och väl tillslutet.

Varumärke

KNZ

KNZ® är en förkortning av Kungliga Holländska Saltfabriken (Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie) som grundades 1918 i Holland. Varumärket KNZ ägs av Nouryon . Varumärket KNZ är ett starkt varumärke känt över hela världen, med fokus på fritt val och kvalitet. Fritt val betyder att vi inte tillsätter artificiella ingredienser till våra slickstenar, som t ex sötningsmedel. Därför frestas djur inte att slicka i sig mer än nödvändigt och ser till att få i sig exakt den mängd extra salt de behöver.

Mer information

Vikt 26 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Knz Fodersalt Finkornigt 25kg”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *