Emin Hud & Karledsalva 180gr

49.00kr

Jämför pris: 272.22 kr/kg

1 i lager

Artikelnr: 242282 Kategori:

Beskrivning

Hud & Karledsalva är en mjukgörande salva särskilt riktad till användning på den känsliga karleden. Salvan fungerar dock även mycket bra på till exempel sår, sårkanter och hudytor.

Hud & Karledsalva är vattenbaserad och helt fri från fett. Den är mycket lätt att massera in och ger snabbt huden elasticitet och mjukhet. Tack vare den höga halten Karbamid (Urea) i salvan har den en förmåga att binda vätska och samtidigt ge mjukhet i huden.

Hästens karleder är ett mycket utsatt område som man skall vara mycket noga med att rengöra och kontrollera dagligen, och gärna smörja i förbyggande syfte.
Om inte detta görs till rutin kan man snart få små sår som mycket väl kan utvecklas till långdragna och smärtsamma inflammationer i större skala. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen. Hud & Karledsalva är ej belagd med någon karenstid före tävling.

Läs mer hos Emin

Innehåll

Salvbas, karbamid, thymol och eukaluptusolja

Hållbarhet

Minst 3 år efter tillverkningsdatum

Ytterligare information

Vikt 0.5 kg
Förpackning

Varumärke

Emin

EMIN Svenska AB är en av Sveriges  främsta leverantör och tillverkare av vårdprodukter och fodertillskott för häst och hund. Vi har ett av Europas bredaste, egentillverkade, sortiment och mycket stort kunnande. Både om hästar, hundar och framförallt den tekniska aspekten av fodertillskott och vårdprodukter. Samtliga våra tillskott är noggrant komponerade efter den forskning som finns både gällande vitaminer, mineraler och andra tillskott.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.