Edel Fårpellets 20kg

154.00kr

1 i lager

Artikelnr: 50520 Kategori:

Beskrivning

Edel Fårfoder pellets är ett anpassat färdigfoder till normalt grovfoder på ca 11 MJ. Protein- och energinivåer samt stärkelse och fiber är avpassat för normal produktion. Edel Fårfoder utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är avpassat för både hö och ensilagefoderstater. Får har behov av koppar men vissa fårraser är mer känsliga än andra. Edel Fårfoder innehåller små mänger koppar. Komplettera med Jermin Fårmineral med eller utan koppar.

Önskas ett koncentrat finns Edel Komet 290 eller Harmoni K60 (KRAV-foder) som är ett kombinerat nöt & fårfoderkoncentrat.

Blanda 30-35 % Edel Komet 290 eller Harmoni K60 (KRAV-foder) med 65-70 % spannmål.  Komplettera med Jermin Fårmineral utan koppar som komplement..
Se även Edel Lammfoder

Tar man bort saltstenen ökar konsumtionen av mineraler. Försök sikta på en mineralfoderkonsumtion på ca 20 gram/vuxet djur och dag. Har djuren tillgång till saltsten så minskar intaget av mineraler. Värt att tänka på om man önskar att djuren ska få i sig tillräckligt med selen.

Varumärke

Edel

EDELFODER har sedan starten i början av 1990 rönt stora framgångar. Senaste kunskapen samt kundernas krav på ett effektivt och ekonomiskt foder, har skapat ett starkt fodersortiment till Nöt, Gris, Häst och Fjäderfä.

Mer information

Vikt 21 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.