Dog Turbo 37,5×36,5×5,2cm (utgått)

0.00kr

Slut i lager

EAN: 7312133331146 Artikelnr: 10333111 Kategori:

Beskrivning

En stor utmaning för din hund och din katt.
Placera en godis eller torr mat i spåren. Låt hunden / katten med näsan eller tassarna flytta spolarna till kanten och med sig godbitarna där den kan falla ut genom de olika öppningarna på sidan. Spolarna kan inte lyftas.

Inventiv, smart och rolig. Dog Turbo kan varieras från ganska lätt till svårt beroende på var spolar och godis placeras.

Avsikten … är naturligtvis att du och din hund / katt har en trevlig och rolig tid tillsammans.

Bruksanvisning
Dog Turbo kan och bör göras lite lättare i början genom att placera godisen nära sidan med spolarna precis bakom godisen. På detta sätt behöver hunden / katten bara flytta spolarna i rätt riktning med sin tass eller näsa för att släppa behandlingen genom öppningarna på sidan.

Om hunden / katten bara vill slicka och försöka ta sig till behandlingen på det sättet, lägg handen över spelet. Om hunden / katten sedan slutar slicka, säg till exempel “Tass! Och försöka få hunden / katten att arbeta med tassen istället för näsan. Uppmuntra hunden om den görs korrekt.

Sedan kan du placera spolarna i den runda cirkeln i mitten med godisen i spåren. Hunden / katten kommer nu att försöka få spolarna in i spåren och sedan skjuta dem åt sidan så att godisen kan falla ut genom öppningarna på sidan.

Tips: Använd inte stora bitar. Och preferensen är för torr mat.

Gör det svårare
Placera alla spolar på ena sidan av Dog Turbo och godisarna på den andra. Hunden / katten måste nu först flytta spolarna till cirkeln och sedan vidare till andra sidan för att få godbitarna ut.

Det blir riktigt knepigt när spolarna placeras i spåren framför öppningarna på sidan och godisarna mellan spolarna och mitten är fyllda. Nu måste hunden / katten först skjuta godbitarna till cirkeln med spolarna och sedan genom en tom lucka för att ta tag i godbitarna på andra sidan.

Tips att använda med spelet.
Visa din hund var du kan gömma godbitarna.
Uppmuntra din hund och hjälp lite.
· Om din hund lyckas genomföra en övning ordentligt, belöna den entusiastiskt.
Låt inte din hund leka ensam. Spara spelet när du är klar

Lämplig för hundar och katter i alla åldrar och storlekar.

Ytterligare information

Vikt 2.5 kg
Material

Varumärke

Nina Ottosson

Nina Ottosson´s filosofi är att hunden har fyra ben och ett huvud, och alla fem behöver stimulans på olika sätt, både fysiskt och mentalt.

1. Nina Ottosson pussel spel och leksaker aktiverar både hundens ” huvud och kropp”. 2. Kan motverka och reducera mentala problem. 3. Motverkar och minskar vikt problem. 4. Spela tillsammans stärker kontakten med din hund. 5. Aktiverar hunden mentalt och motverkar problem orsakade av understimulering.

Nina Ottosson´s kollektion av aktiverings spel och leksaker är designade för att stimulera hunden/katten mentalt samtidigt som det stärker relationen och kontakten med dess ägare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.