Diopet Green-lipped Mussel Pure 150gr (utgått)

0.00kr

Slut i lager

Artikelnr: 306307 Kategori:

Beskrivning

Grönläppad mussla från Diopet.

Green-Lipped Mussel Pure innehåller näringsämnen och byggstenar som behövs för god ledhälsa på lång sikt. Det kan hjälpa till att ge din hund rörligheten och smidigheten åter. Produkten lämpar sig också för hundar som tränas hårt, som dagligen utsätts för stora påfrestningar och kan få problem med hälta, ömmande ryggar mm.

Green-Lipped Mussel Pure från grönläppad mussla är ett idealiskt komplement till köttrika måltider eller våtfoder. Pulvret är helt naturligt och utan tillsatser. Det framställs ur den grönläppade musslans kött. Pulvret innehåller höga halter av naturliga, verksamma ämnen som glukosamin och kondroitin som kan främja uppbyggnaden av brosk, broskets smörjmedel, leder, senor och ligament. Dessutom är det rikt på omättade fettsyror och naturligt taurin. Grönläppad mussla innehåller även omega3-fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Bäst kvalitet erhålls om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför använder vi frystorkat musselkött som mals ned direkt till ett pulver.

Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket. Komplettera gärna med Diopet Nyponpulver Pure så har din hund goda chanser att med hjälp av 100% naturliga tillskott återfå såväl rörligheten i lederna som livsgnistan i ögonen!

Läs mer i Diopet Green-lipped mussle produktblad

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg
Förpackning

Varumärke

Diopet

Diopet är svensktillverkade tillskott för hund och katt som kan förebygga eller hjälpa vid vanliga behov. Det centrala i deras sortiment är naturlighet och renhet. De använder så rena och oförvanskade råvaror som det går och ser till att använda så lite utfyllnad som möjligt i produkterna. Läs mer om Diopet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.