Publicerad den Lämna en kommentar

Fira Halloween och tävla om ett presentkort hos oss.

fira halloween på rödets gård

Lördag den 31 Oktober 2020 är det Halloween och vi på Rödets Gård vill fira detta lite extra i år hos oss i butiken!

Fika och godis

Till alla våra kunder som kommer till vår butik på Stillingsön, Orust bjuder vi på kaffe, saft och tårta.

Alla barn oavsett ålder i förälders sällskap får en godisklubba.

Tävla om ett presentkort

Vi kommer även ha en tävling för bästa halloween utklädnad. På vår facebooksida kommer sen allmänheten få rösta fram vem som vinner priset, ett presentkort på 300 kr i vår butik. Läs mer om tävlingen nedan.

Var synlig och skyddad

Nu när mörkret kommer allt tidigare på dagarna är det viktigt att synas, men hösten och vintern ger även kyla och opålitligt väder. Hos oss hittar du både reflexer och ledbelysning för ökad synlighet samt täcken och overaller för alla väder.

Hur går tävlingen till?

Vill du vara med och tävla om ett presentkort värde 300 kr att använda i vår butik? Då gäller följande!

 • Klä ut dig själv, dina familjemedlemmar, eller ditt husdjur och besök vår butik på Stillingsön, Orust Lördag den 31 Oktober 2020 mellan klockan 09:00 och 13:00.
 • På plats säger du att du vill deltaga i tävlingen och vi kommer ta ett kort på dig/er, samt dina kontaktuppgifter.
 • Klockan 14:00 Lördag den 31 Oktober kommer vi publicera alla bidrag på vår facebooksida.
 • Fram till klockan 14:00 Söndag den 1 November 2020 gäller det att just ditt bidrag får så många likes / gilla-markeringar som möjligt.
 • Klockan 14:00 på Söndag den 1 November 2020 kommer vi räkna ut vilket bidrag som fått flest likes / gilla-markeringar samt kontakta vinnaren.
 • Så fort vi fått kontakt med vinnaren kommer vi meddela vem som vann tävlingen vi vår facebooksida.

Bra att veta

 1. Presentkortet hämtas i vår butik och kan endast användas i vår butik på Stillingsön, Orust.
 2. Om flera bidrag skulle få lika många likes / gilla-markeringar när tävlingen avslutas 14:00 kommer presentkortet delas lika mellan vinnarna.
 3. För att öka dina chanser att få fler likes / gilla-markeringar kan du självklart dela just ditt bidrag från vår facebooksida, det är däremot viktigt att de som går in för att gilla ditt bidrag gör det på originalinlägget på vår facebooksida och inte den “kopian” du delat.
 4. Det är endast likes / gilla-markeringar som görs på bidraget via vår facebooksida som kommer räknas. Däremot spelar det ingen roll om den som “röstar” väljer någon annan ikon som hjärta, smiley etc istället för “tummen upp-ikonen”.
 5. Presentkortet är inte personligt och kan därför ges bort.
 6. Presentkortet kan ej bytas in mot kontanter.
 7. Kontaktuppgifterna som samlas in publiceras inte, utan används bara för att kunna kontakta dig om ditt bidrag vinner.

Vi på Rödets Gård önskar alla en trevlig Halloween och allhelgonahelg, vi har självklart öppet som vanligt 09:00 – 18:00 på vardagar och 09:00 – 13:00 helgdag, var rädda om er och tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor.

I samband med folkhälsomyndighetens senaste utlåtande där de uppmanar allmänheten att avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, restauranger mm, så kommer vi att hålla Halloweenfirandet som planerat enligt ovan men vi uppehåller oss med fika och fotografering på utsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *