Publicerad den Lämna en kommentar

Glad Midsommar

glad midsommar rodets gard

Här hos oss i Stillingsön på Orust har vi haft ett helt otroligt sommarväder den senaste tiden och peppar peppar, ta i trä så får vi hoppas att det håller i sig hela midsommarhelgen. I rådande situation med Corona så blir det självklart ett mindre firande i år för oss men vi kommer självklart att ha vår butik öppen som en vanlig helg och ni är varmt välkomna.

Vi önskar er alla en trevlig midsommar och var rädda om er. Hälsningar Mia och Hasse med personal.

Öppettider

Midsommarafton: 09 – 13

Midsommardagen: 09 – 13

Söndag: 09 – 13

Webbutiken är självklart öppen dygnet runt som vanligt!

Keep Cool

Värmen har ju invaderat så gott som hela Sverige och våra djur behöver all svalka de kan få. På vår tagg “Keep Cool” hittar ni flera produkter som kyldynor, fläktar och västar som ger ditt husdjur svalka i sommarvärmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *