Aveve 302 Calm Mix 20kg

379.00kr

Jämför pris: 18.95 kr/kg

1 i lager

EAN: 5411866955017 Artikelnr: 90302 Kategori:

Beskrivning

Sportmix till känsliga eller nervösa hästar Calm Mix är en välsmakande müsli som är utvecklat specifikt till hästar som har tendens till att vara nervösa eller se ”spöken”.

Control Mix Calm Mix är havrefri och innehåller lugnande örter samt extra magnesium. Vi har även tillsatt aminosyran ryptofan, som dämpar hästens temperament och öka hästens fokus – detta ger en markant lugnare häst. Calm Mix har ett högt innehåll av fiber från t.ex. lusern och linfrö, vilket ger en lång tuggtid och en sund matsmältning. Blandningens unika sammansättning av snabb och långsam energi skapar en optimal bas för prestation och kontroll. Effekten av Calm Mix hämmar inte prestationen eller ger en slö häst, och fodret är såklart 100% dopingfritt!

Rekommenderad daglig mängd:

  • 200 – 300 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästar i underhåll
  • 300 – 500 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästari lätt till måttligt arbete
  • 500 – 600 gram pr. 100 kg kroppsvikt till hästar i måttligt till hårt arbete

Ingredienser: Lusern, vetekli, linfröskal, ångvalsat korn, majsflingor, sojaolja, havreskal, sojabönor, dinkel, melass, linfröolja.

Läs mer hos Aveve

 

Ytterligare information

Vikt 21 kg
Förpackning

Varumärke

Aveve

I mer än 100 år har AVEVE arbetat för att kunna erbjuda högkvalitativt hästfoder till våra kunder. AVEVE är en del av den belgiska AVEVE Group, där fokus har varit från hästfoder helt från starten. Detta har gett oss en unik erfarenhet och expertis som vi använder till att utveckla nytt hästfoder, till morgondagens stora stjärnor. Genom vårt nätverk av innovativa leverantörer i Västeuropa kan vi erbjuda en extraordinär kvalitet av foder till alla slags hästar – oavsett om det är hopp-, dressyr-, avels-, trav- eller militärhästar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.