Arion Puppy Small Lamb & Rice 3kg

199.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055574 Artikelnr: 105557 Kategori:

Beskrivning

ARION Original Puppy Small,
Lamm & Ris är framtaget för att täcka det specifika behovet av näring som en valp av de mindre raserna har. Fodret är skapat för valpar upp till 12 månader samt till dräktiga och digivande tikar. Därefter bör Arion Original Adult Small breed användas.

SAMMANSÄTTNING
Torkad lamm, ris, torkad kyckling, ärtor, animaliskt fett, torkad potatis, hydrolyserat animaliskt protein, betmassa, mineraler, jäst, raffinerad cellulosa, fiskolja, M.O.S, F.O.S, ß-glukaner, växtextrakt (Rosmarinus sp., Vitis sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.).

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 4 kg
Förpackning

Smak

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.