Arion Fresh Senior Light 12kg

329.00kr

6 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055772 Artikelnr: 105577 Kategori:

Beskrivning

MÄTTNAD OCH VIKT
Går din hund lätt upp i vikt? ARION Fresh Senior Light innehåller naturliga växtfiber som t.ex. havre, för att se till att hunden förblir mätt, även mellan måltiderna. Tillsatsen av L-Carnitin hjälper till med att öka fettförbränningen, så att du kan kontrollera din hunds vikt på ett sunt sätt.

MUSKELSKYDD
Fysisk aktivitet kan vara utmanande för äldre hundar, eller för hundar som har tendens till övervikt. I ARION Fresh Senior Light har vi tillsatt L-Carnitin, för att stimulera omvandlingen av fett till energi – vilket hjälper din hund med att bränna fettreserverna och samtidigt bevara den värdefulla muskelmassan.

LEDSKYDD
Hos ARION har vi en stor önskan om att skapa foder som hjälper dig och din fyrbenta vän med att bevara er vänskap i så lång tid som möjligt. Därför har vi tillsatt extra glukosamin och chondroitin i ARION Fresh Senior Light – ingredienser som hjälper din hunds mobilitet och smidighet. Detta hjälper äldre och överviktiga hundar till att få en större frihet till att utforska världen, medan de känner sig “fit for fight”.

Innehåll:
*kött och animaliska biprodukter (Varav 4% färsk kyckling)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*oljor och fettämnen
*frö (linfrö)
*mineralämnen
*jäst
*L-carnitin
*glukosamin
*kondroitin

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.