Arion Fresh Junior 12kg

349.00kr

2 i lager

Lägg till i önskelista Visa önskelista
EAN: 5414970055710 Artikelnr: 105571 Kategori:

Beskrivning

IMMUNITETS-SUPPORT
Under de första månaderna utvecklar din valp sitt naturliga immunförsvar.ARION Fresh Junior är ett balanserat och lättsmält foder, som hjälper valpen med att utveckla och främja sitt immunförsvar. Det är fullt av nyttiga kolhydrater, fullkorn, färsk kyckling och innehåller dessutom vitaminer, mineraler och örter som källa till antioxidanter.

HUD & PÄLS
ARION Fresh Junior har extra fokus på att upprätthålla och vårda en sund hud och päls hos din valp. Linfrö, fiskolia (En källa till omega3), zink och biotin är bara några av de ingredienser vi använder oss av, för att se till att din valps päls förblir mjuk och glansig.

BÄTTRE INLÄRNINGSFÖRMÅGA
På sin resa till vuxenlivet upplever din valp riktigt mycket. Den lär sig något nytt varje dag! För att hjälpa till, har vi tillsatt laxolja i ARION Fresh Junior. Fiskolja innehåller de fettsyror som behövs, för att styrka inlärningsprocessen (DHA). God inlärning kräver god näring.

Innehåll:
*kött och animaliska biprodukter (Varav 4% färsk kyckling)
*korn (Varav min. 14% fullkorn)
*vegetabiliska biprodukter (Brännässla, gentian, ringblomma, kamomill, fänkål)
*olja och fettämnen (0,1% fiskolja)
*frö (Linfrö)
*mineralämnen
*jäst.

OBS! Denna produkt är ej del av “7:e säcken gratis”-rabattkorten.

Läs mer hos Arion.

Varumärke

Arion

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska världsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund- och kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.

Mer information

Vikt 14 kg
Förpackning

Smak

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.